Ser at forrige gang jeg publiserte på bloggen var i slutten av april. Så dro jeg til Norge. Hadde et hus som måtte klargjøres for salg, og som tok mye lenger tid enn jeg hadde trodd. Hadde også advokatsaker som måtte ferdigstilles, og diverse andre «småting» som måtte fikses opp i. 

Når sant skal sies, kan en vel ikke finne et bedre tidspunkt for å «rømme landet» enn rett før et stortingsvalg. Fikk gjort min «borgerplikt» før jeg satte meg på flyet. Kommer absolutt ikke til å følge med på valgsendingene i kveld. Da kommer jeg heller til å forberede møter jeg skal ha i løpet av uken, og jobbe litt på noen norske saker jeg har tatt med meg nedover. Har noen klienter i Norge som setter pris på at jeg for arbeid jeg utfører herfra kan fakturere uten moms. 
Se her om merverdiavgift på fjernleverte tjenester : https://www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/Drive/Skatt-og-avgift/Innberetning-av-mva/Kjop-av-tjenester-fra-utlandet-/
Ellers er det nå bare å ta kontakt om saker som gjelder Kanariøyene. Ettersom det nå er blitt like billig å bruke norsk som spansk mobiltelefon, vil det stort sett være det norske nummeret som benyttes. 
Ha en fin, fin mandag og en flott uke. 

Magne B. Synnevåg
advokat

LIK OSS PÅ FACEBOOK
[efb_likebox fanpage_url=»norlegalgc» box_width=»250″ box_height=»» locale=»en_US» responsive=»0″ show_faces=»0″ show_stream=»0″ hide_cover=»0″ small_header=»1″ hide_cta=»1″ ]