Magne B. Synnevåg

I følge Canariajournalen er det vedtatt å øke renovasjonsavgiften på eiendommer i Mogan kommune. Den nye avgiften for mindre boliger (under 90 kvm). vil – etter regulering – være 82,47 Euro, og for de større eiendommene 108,30 Euro.

Økningen er på hele 37,5 %, og vil selvfølgelig også ramme alle de norske boligeierne her nede.

Selv med økningen vil fortsatt kommunen måtte subsidiere avfallshåndteringen.

For å møte de økte utgiftene, samt å spe på «feriebudsjettet» registrerer vi at det er fler og fler nordmenn som vurderer å leie ut huset eller leiligheten sin i perioder de ikke bruker den selv. I mange tilfeller kan dette gjøres fullt ut lovlig og skatte/avgiftssatsene bør heller ikke skremme noen.

Ta gjerne kontakt hvis spørsmål og hjelp til utleie.

Ikke glem å «like» og «følge» oss på Facebook.

Ha en strålende dag.

Gran Canaria, 6. desember 2017
Magne B. Synnevåg
advokat